Privacybeleid Stijlvolle Oorbellen

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De website www.tlbc.nl wordt beheerd door www.mijnwebwinkel.nl.  
TLBC is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van Uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen wij?
Wanneer U zich online aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een bestelling plaatst, zal aan U gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die U zelf aan ons verstrekt.
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Woonplaats
     

De informatie die U aan ons verstrekt via onze website worden uitsluitend gebruikt om Uw aanvraag?opdracht te verwerken en eventueel nieuwsbrieven te versturen!
Ook kunnen deze gegevens gebruikt worden om contact op te nemen met U als klant over Uw bestelling. 
Uw gegevens zijn enkel en alleen voor/door TLBC toegankelijk en worden
maximaal 7 jaar bewaard om aan onze wettelijke verplichting te voldoen of tot U aangeeft dat wij ze moeten verwijderen. 

Wanneer U ons contactformulier invult, zijn Uw naam en e-mailadres nodig om U van een reactie te kunnen voorzien.
Uw IP-adres wordt gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent.

Door de gegevens aan ons te verstrekken geeft U ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.
Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van een bestelling, als wij deze voor U gaan uitvoeren.
De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van onze webbeheerder; Mijn Webwinkel.
Een verwerkers overeenkomst is conform voorschrift A.V.G. wetgeving schriftelijk overeengekomen tussen TLBC en de web beheerder van TLBC.
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die door U aan ons is verstrekt.

Ook bestaat het recht voor U als klant om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Communicatie
Wanneer U een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren.
Soms vragen wij je naar Uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn.
Dit maakt het mogelijk Uw vragen te verwerken en Uw verzoeken te beantwoorden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als Uw gegevens aan wilt passen of U zelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt U contact met ons op nemen.

Social media
We willen het voor U zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media.
Dit kan door middel van de social media button van LinkedIn.

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op Uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar U kunt Uw browser instellen om cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden.
Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites,
niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in Uw browser.

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacybeleid voldoen.
Als U vragen heeft over dit privacybeleid, kunt U contact met ons opnemen of een email sturen aan; info@tlbc.nl.

Tevens behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

 

 

© 2018 - 2020 TLBC Trading & Engineering | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. More information Accept
What is a cookie ? A cookie is a small text file that is sent to your computer. When you visit a website Both this website and other parties may place cookies . What are cookies used for? This website uses cookies to improve . Ease of use and performance of the website Using cookies , we make sure to include that you do not always receive the same information when you visit our site or enter . Cookies make surfing the site so much more pleasant . There are different types of cookies . This website uses persistent cookies and session cookies. Permanent cookies : Allows the website can be set to your preferences. For example, to your consent to allow cookies to remember. As a result, you do not have to repeat so you save time and easily navigate through the online store . Your preferences Persistent cookies can be removed via the settings of your browser . Session cookies : Using a session cookie , we can see which parts of the website you have viewed this visit . We can therefore adapt to the surfing behavior of our visitors as possible. Webshop These cookies are automatically deleted when you close your browser . With the specific purpose of this Web site places cookies ? This web site places cookies for the following reasons : Shopping Cart ( functional cookie) : Remember what products are in your shopping cart. Without this cookie , you can order any products or in your shopping basket . Cookie selection ( functional cookie) : Remember that you have given to the placing of cookies our permission . Google Analytics ( tracking cookie ) : Measure how you use the website and how you found us and reports in attempt to gain insight here . Google AdWords ( tracking cookie ) : we measure how you use the website and how you found us. We use this knowledge to improve . Our AdWords campaigns Facebook ( Social Media cookie) : This cookie is possible to 'like' our Facebook page . This button works through code from Facebook itself originates . Twitter ( Social Media cookie) : This cookie is possible to follow our Twitter page . This button works through code that originates from Twitter itself . AddThis ( Social Media cookie) : This cookie is it possible to share via Facebook , Twitter , Hyves and various other social media websites our content . Affiliate marketing (marketing cookies) : We use these cookies to reward them for their contribution to the sales partner sites (affiliates , such Daisycon , TradeTracker and Cleafs ) . Review sites (marketing Cookies ): We like to be judged by customers . We use a review site such as The Feedback Company. These places cookies for proper operation . How can I manage or delete cookies ? Generally, cookies can be managed , edited and deleted by your browser . More information on and off , and cookies can be found in the instructions and / or using the help function of your browser .