Menu

Privacybeleid TLBC

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De website www.tlbc.nl wordt beheerd door www.mijnwebwinkel.nl.  
TLBC is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van Uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen wij?
Wanneer U zich online aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een bestelling plaatst, zal aan U gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die U zelf aan ons verstrekt.
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Woonplaats
     

De informatie die U aan ons verstrekt via onze website worden uitsluitend gebruikt om Uw aanvraag?opdracht te verwerken en eventueel nieuwsbrieven te versturen!
Ook kunnen deze gegevens gebruikt worden om contact op te nemen met U als klant over Uw bestelling. 
Uw gegevens zijn enkel en alleen voor/door TLBC toegankelijk en worden
maximaal 7 jaar bewaard om aan onze wettelijke verplichting te voldoen of tot U aangeeft dat wij ze moeten verwijderen. 

Wanneer U ons contactformulier invult, zijn Uw naam en e-mailadres nodig om U van een reactie te kunnen voorzien.
Uw IP-adres wordt gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent.

Door de gegevens aan ons te verstrekken geeft U ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.
Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van een bestelling, als wij deze voor U gaan uitvoeren.
De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van onze webbeheerder; Mijn Webwinkel.
Een verwerkers overeenkomst is conform voorschrift A.V.G. wetgeving schriftelijk overeengekomen tussen TLBC en de web beheerder van TLBC.
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die door U aan ons is verstrekt.

Ook bestaat het recht voor U als klant om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Communicatie
Wanneer U een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren.
Soms vragen wij je naar Uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn.
Dit maakt het mogelijk Uw vragen te verwerken en Uw verzoeken te beantwoorden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als Uw gegevens aan wilt passen of U zelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt U contact met ons op nemen.

Social media
We willen het voor U zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media.
Dit kan door middel van de social media button van LinkedIn.

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op Uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar U kunt Uw browser instellen om cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden.
Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites,
niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in Uw browser.

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacybeleid voldoen.
Als U vragen heeft over dit privacybeleid, kunt U contact met ons opnemen of een email sturen aan; info@tlbc.nl.

Tevens behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

 

© 2018 - 2019 TLBC Trading & Engineering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel